Pınarhisar Kaymakamı Enver Özderin başkanlığında, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma etkinliklerine ilişkin değerlendirme ve koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda, anma programlarının planlanması, kurumlar arasındaki iş birliği ve organizasyon sürecine yönelik konular ele alındı.

Toplantıya Pınarhisar Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Özgen, Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş ile ilgili kurum amirleri katıldı. Katılımcılar, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında ilçede gerçekleştirilecek etkinliklerin düzenli ve koordineli bir şekilde yürütülmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Babaeski Belediyesi'nin Biyosidal Uygulamaları Denetlendi
Babaeski Belediyesi'nin Biyosidal Uygulamaları Denetlendi
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, anma programlarının anlam ve önemine uygun şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla kurumların görev ve sorumlulukları değerlendirilirken, etkinliklerin planlanan takvim doğrultusunda uygulanmasına yönelik hazırlıklar gözden geçirildi. Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve programların eksiksiz şekilde hayata geçirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Kaynak: Haber Merkezi