Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, belediye ekiplerinin ilçenin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü açıkladı. İlçe genelinde birçok farklı alanda eş zamanlı hizmet gerçekleştirildiğini belirten Talay, vatandaşların daha temiz, güvenli ve düzenli bir çevrede yaşamaları için yoğun mesai harcandığını ifade etti.

Bu kapsamda arızalı çöp konteynerlerinin tamiri yapılırken, okullardaki oyun gruplarında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler ekipleri tarafından ilçe genelindeki duraklarda temizlik çalışması yapılırken, atık toplama faaliyetleri de tamamlandı. İbrahim Dalkılıç İlkokulu’nda park, kilittaş ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Hasan Bademci’den Kırklareli TSO’ya Ziyaret
Hasan Bademci’den Kırklareli TSO’ya Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Öte yandan Lüleburgaz Mezarlığı yolunda bakım ve onarım çalışmaları yapılırken, geçtiğimiz günlerde etkili olan sert rüzgâr nedeniyle zarar gören seralarda tamir çalışmalarının sürdüğü kaydedildi. İlçe genelinde klor ölçümleri gerçekleştirilirken, kanalizasyon şebekesinde bakım ve temizlik çalışmaları yapılarak patlaklara yerinde müdahale edildi.

Ana cadde üzerinde deforme olmuş yollarda bakım ve onarım çalışmaları yapılırken, 314. Sokak’ta da yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı İhsan Talay, “İlçe genelinde temizlik ve bakım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Pınarhisar’ımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi