2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi Pınarhisar’da, milli ve manevi değerlerin öğrencilerde daha güçlü şekilde yerleşmesini amaçlayan “Bayrak Sevgisi” teması kapsamında başlatılan eğitim ve farkındalık çalışmalarıyla başladı. İlçe genelindeki okullarda düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin bayrağa, vatana ve milli değerlere olan bağlılığının pekiştirilmesi hedefleniyor.
Bu kapsamda Pınarhisar Anadolu Lisesi ve Pınarhisar Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen İstiklal Marşı törenine Pınarhisar Kaymakamı Enver Özderin ile İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Doğan katıldı. Törende öğrencilerle bir araya gelen protokol üyeleri, gerçekleştirilen farkındalık etkinliğini yerinde takip etti.
Kaymakam Enver Özderin ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Doğan, eğitimin yalnızca akademik başarıyla sınırlı olmadığını, milli bilinç, bayrak sevgisi ve vatan sevgisinin de genç nesillere kazandırılmasının büyük önem taşıdığını vurguladı. İkinci dönem boyunca okullarda çeşitli etkinlikler, programlar ve çalışmalarla “Bayrak Sevgisi” temasının öğrencilere aktarılmaya devam edeceği belirtildi.




