Pınarhisar İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası, final maçlarının oynanmasıyla tamamlandı. Gençlerin hem sporla iç içe olması hem de kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmesi amacıyla organize edilen turnuva, iki farklı kategoride gerçekleştirildi.
Küçükler kategorisinde 100. Yıl Camii ile Vakıf Hicret Camii karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta 100. Yıl Camii rakibini 3-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Büyükler kategorisinde ise Sadıkağa Camii ile Cevizköy Camii arasında heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Sadıkağa Camii, 4-3’lük skorla galip gelerek birincilik kürsüsüne çıktı.
Turnuvada dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarla ödüllendirilirken, katılım sağlayan tüm öğrenciler, veliler ve hocalar büyük alkış topladı. Pınarhisar İlçe Müftülüğü, turnuvanın düzenlenmesinde destek veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Pınarhisar Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yetkililer, bu tür etkinliklerin gençlerin hem dini hem sosyal yönden gelişimine katkı sağladığını, önümüzdeki yıllarda da benzer organizasyonların yapılacağını ifade etti.