Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi, engelli bireylere destek sağlamak ve yardımlaşma ruhunu desteklemek amacıyla düzenlediği plastik kapak kampanyası kapsamında önemli bir adım attı. Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren Ekomas Enerji Elektrik Üretim Firması'nın katkılarıyla toplanan plastik kapaklar, TSD Kırklareli Şubesi'ne teslim edildi.

Ekomas Enerji Elektrik Üretim Firması yetkilileri ve çalışanları, kampanyaya verdikleri destekle engelli bireylere önemli bir katkı sağladılar. Toplanan plastik kapaklar, geri dönüşüm ile engelli vatandaşlara destek olacak. TSD Kırklareli Şubesi yönetimi, Ekomas Enerji'ye bu önemli katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

TSD Kırklareli Şubesi Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ekomas Enerji Elektrik Üretim Firması yetkili ve çalışanlarının katkılarıyla toplanan plastik kapaklar firma yetkilileri tarafından derneğimize teslim edilmiştir. Ekomas Enerji Elektrik Üretim Firması yetkili ve çalışanlarına plastik kapak kampanyamıza vermiş oldukları katkı nedeniyle teşekkür ederiz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner