Çöl sıcakları ile birlikte klima kullanımı arttı, uzmanlar bir dizi uyarıda bulundu Çöl sıcakları ile birlikte klima kullanımı arttı, uzmanlar bir dizi uyarıda bulundu

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kırklareli Üniversitesi ve Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği işbirliğinde yürütülen “Sağlık Evde Başlar” projesinin 2023-2024 Bahar Yılı Kapanış Töreni, Kırklareli Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Törene Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, İl Sağlık Müdürlüğü personeli, proje yetkilileri ve projede gönüllü olarak görev alan öğrenciler katıldı. Katılım belgelerinin takdim edildiği törende, projenin başarıyla tamamlanması kutlandı.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Sağlık Evde Başlar” projesiyle 2024 yılı içerisinde 327 aileye 981 ziyaret gerçekleştirilmiştir. 2024- 2025 Akademik takviminde de devam edecek olan proje ile resmi ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yapılarak gerek toplumun dezavantajlı kesimlerine, gerekse öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay