Kırklareli'nin önde gelen radyolarından Serhat FM, 30 yıl boyunca dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. 22 Nisan 1994'te başlayan bu müzik dolu yolculuk, zaman zaman zorluklarla dolu olsa da dinleyicilerin kalbinde özel bir yer edindi.

Uzun reklam araları, özlenen şarkıların radyoda denk gelmesi, sabırsızlıkla beklenen istek saatleri... Her anıyla dolu 30 yılın ardından Serhat FM, dinleyicilerine içten bir teşekkür mesajı iletti. Herkesin hayatına bir şarkıyla, bir sözle dokunmuş olmanın verdiği hazzı paylaşarak, dinleyicilerine minnettarlık duygularını iletti.

Gidenlerin ardından şarkıları yarıda bırakmamanın önemine vurgu yaparak, Serhat FM ekibi, "FERİDUN BABADAN" öğüdünü dinleyicilerine iletti. Müzikle dolu 30 yılın ardından, Serhat FM dinleyicileriyle geçirdiği her an için teşekkürlerini sunarak, gelecek yıllarda da aynı tutku ve heyecanla yoluna devam edeceğini belirtti. 30. Yıl açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “30 koca yıl 22 Nisan 1994'te çıkılan bir yolda,kimi zaman vazgeçmeye yakın,kimi zaman da zirvede...

Dışişleri Bakanı Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile görüştü

 Uzayan reklam kuşakları,sevilen şarkının sadece radyoda denk geldiği o günler... Yayın yapabilmek için,adının bir kez radyoda söylenmesi için saatlerce beklendiği zamanlar... Sevdiği şarkı çalınca mutlu olunan,sabırsızlıkla beklenen istek saatleri Açık unutulan mikrofonlar,sevgiliye gönderilen şarkılar... Liste uzar gider elbet... Boşa geçen bir an bulamadığımız günler. Sadece bizim yaşadığımız değil,çoğu sizin olan zamanlar. Herkesin hayatına bir şarkıyla, bir sözle dokunmuş olmanın verdiği o hazla dolu 30 yıl... Hepinize içten bir teşekkür borçluyuz! Siz iyi ki varsınız. Gidenin ardından yarım bırakmak olmazdı şarkıları Çünkü biz Feridun Babadan böyle gördük Saygılarımızla "

Haber: H. Murat Taner