Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi, "Birlikte Büyüyen Okul: Şefkatle Dönüşüm" projesi çerçevesinde önemli bir adım daha attı. Bu kapsamda, Kırklareli Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik "Şiddetli Değil, Şefkatli Okul" adlı seminer 20 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Seminer, iletişim dilindeki şiddeti fark etmeyi ve azaltmayı hedefleyerek yerine şefkat, anlayış ve karşılıklı saygıyı teşvik etmeyi amaçladı. Kırklareli M.E.M Ar-Ge Birimi ASKE üyesi Çiğdem Karahan tarafından verilen seminerde öğrencilere, okul ortamında karşılaşılan problemlere şefkatli bir yaklaşımın önemi vurgulandı.

Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından yapılan açıklamada, "Birlikte Büyüyen Okul: Şefkatle Dönüşüm" Kırklareli Anadolu Lisesi Semineri. "Birlikte Büyüyen Okul: Şefkatle Dönüşüm" projesi kapsamında Kırklareli Anadolu Lisesi öğrencilerine 20.03.2024 tarihinde Kırklareli M.E.M Ar-Ge Birimi ASKE üyesi Çiğdem Karahan tarafından iletişim dilindeki şiddeti fark ederek azaltmayı ve yerine şefkat, anlayış ve karşılıklı saygıyı teşvik etmek üzere "Şiddetli değil, Şefkatli Okul" adlı seminer verildi.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner