T3 Vakfı Kırklareli İl Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Yunus Çolak, T3 Vakfı Kırklareli Deneyap Sorumlusu İnsunur Eryılmaz ile T3 Vakfı Sen Geleceksin Burs Programı bursiyerleri Kadir Ir, Didem Gümüş, Sılanur Demir ve Ahmet Çalışkan, Kırklareli İl Millî Eğitim Müdürü Murat Altınöz’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret, eğitim ve gençlik odaklı çalışmaların değerlendirilmesi açısından önem taşıdı.
Ziyaret kapsamında, T3 Vakfı tarafından yürütülen projeler, gençlerin bilim, teknoloji ve yenilik alanlarında desteklenmesine yönelik faaliyetler ile burs programlarının öğrenciler üzerindeki katkıları ele alındı. Gençlerin nitelikli eğitim imkânlarına erişiminin artırılması ve geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanması noktasında yapılabilecek iş birlikleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Altınöz, nazik ziyaretlerinden dolayı T3 Vakfı heyetine ve bursiyer öğrencilere teşekkür etti. Altınöz, gençlere yönelik gerçekleştirilen eğitim ve gelişim çalışmalarının büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bu tür iş birliklerinin Kırklareli’nde eğitimin niteliğine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.