Gabar'dan milli gurur: Petrol üretimi yüzde 42 ile zirveye çıktı, cari açığa yıllık 2 milyar dolarlık katkı
Gabar'dan milli gurur: Petrol üretimi yüzde 42 ile zirveye çıktı, cari açığa yıllık 2 milyar dolarlık katkı
İçeriği Görüntüle

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde faaliyet gösteren Damteks İplik Dokuma Fabrikası'nda çalışan 350 işçi, yaşadıkları mağduriyete dikkat çekmek amacıyla fabrika önünde protesto yapmaya hazırlanıyor.
Yaklaşık iki ay önce üretimi durduran Damteks İplik Dokuma Fabrikası'nın yönetiminin, çalışanlara tazminatlarının ödeneceğine dair verdiği sözü yerine getirmediği ve aradan geçen zamana rağmen 350 işçinin hakları olan tazminatlar hala ödenmediği ileri sürüldü.
Uzun süredir beklemelerine rağmen alacaklarını tahsil edemeyen mağdur işçiler, seslerini duyurmak için harekete geçme kararı aldı. Protesto eylemi için hazırlık yapan işçiler, kamuoyunun desteğiyle yaşanan adaletsizliğin giderilmesini ve haklarının bir an önce teslim edilmesini talep ediyor.

Kaynak: İHA