Babaeski'de faaliyet gösteren İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı, Babaeski Tekstil Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı Volkan Akman, İl Başkan Yardımcısı Adnan Işıksal, Belediye Başkan Adayı İrfan Gökler, İlçe Başkanı Şükran Özlem TOSUNLU ve Babaeski Belediye Meclis üyesi adayları da katıldı.

Ziyaret sırasında Babaeski tekstil çalışanlarının karşılaştığı sorunlar masaya yatırıldı. İş durumundan dolayı şehir dışında çalışmak zorunda kalan tekstil işçilerinin sayısının artması, Babaeskili vatandaşların Lüleburgaz'a göç etme eğilimleri ve Babaeski'deki binlerce fabrikada çalışanların yaşadığı durumlar üzerine konuşuldu.

İYİ Parti heyeti, tekstil çalışanlarının yaşadığı bu sorunlara dikkat çekerek, durumu ele aldı. Babaeski'deki fabrikalarda çalışanların yaşadığı sıkıntıların görmezden gelindiği ve çözüm bulunmadığına dikkat çekildi.

İl Başkanı Volkan Akman, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Babaeski'de hızla artan tekstil sektörü çalışanlarının sorunlarını dikkate aldıklarını ve çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. İYİ Parti'nin vizyoner ve hedefi olan İYİ BELEDİYECİLİK anlayışıyla Babaeski'ye yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Haber: H. Murat Taner