KETEM’den Babaeskili Vatandaşlara Farkındalık Eğitimi KETEM’den Babaeskili Vatandaşlara Farkındalık Eğitimi

Kamu Sağlık Tesislerinin Tıbbi Cihazlarla İlgi Mal ve Hizmet Alımı İşlemleri Genelgesi doğrultusunda hareket eden Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, 03 Haziran 2024 tarihinde önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıya, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Babaeski Devlet Hastanesi yöneticileri katıldı.

Toplantıda, söz konusu sağlık tesislerinin tıbbi cihaz ihtiyaçları ve hizmet alım talepleri değerlendirildi. Sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması ve tesislerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yapılan bu toplantı, ilin sağlık altyapısının güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım olarak nitelendirildi.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2022/02 sayılı Kamu Sağlık Tesislerinin Tıbbi Cihazlarla İlgi Mal ve Hizmet Alımı İşlemleri Genelgesine istinaden; 03 Haziran 2024 tarihinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanlığınca, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Babaeski Devlet Hastanesi yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen İl Tıbbi Cihaz Alımları Planlama Komisyonu toplantısında, anılan sağlık tesislerinin hizmet alımı talepleri değerlendirilmiştir.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner