CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarına içten dileklerini iletti. Özkan, sağlık kahramanlarının gece gündüz demeden sağlığımızı korumak için verdikleri mücadeleyi takdirle karşıladığını belirtti.

Özkan'ın açıklamasında, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğu vurgulandı. Özkan, “Hayatımızın her anında ihtiyaç duyduğumuz sağlık kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum! Gece gündüz demeden, her zorluğa göğüs gererek, sağlığımızı korumak için verdiğiniz mücadeleyi takdirle karşılıyoruz. Ancak, sadece sağlığımızı korumakla kalmayıp, aynı zamanda bizlere güven ve umut veren siz değerli sağlık çalışanlarımıza karşı şiddet uygulamanın kabul edilemez olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. Size yönelik her türlü şiddet eylemini kınıyor ve asla kabul etmiyoruz. Sizler, toplumun güvencesi ve umudusunuz; sizin yanınızda olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Her biriniz, gerçek birer kahraman ve toplumun en değerli varlıklarısınız.

Sağlık ve esenliğimiz için gece gündüz demeden çalışan tüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza minnettarlığımızı sunuyor, Tıp Bayramı ’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık dolu günler dilerim!” ifadelerine yer verdi.

Haber: Arzu Dursun Atay