Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Pınarhisarspor'un büyük başarısını hemşehrileriyle birlikte coşkuyla karşıladı. 2023-2024 Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Bölgesel Lig'de Kırklareli şampiyonu olan Pınarhisarspor, şampiyonluk sevincini ilçe halkıyla paylaştı.

Talay, şampiyon takımı ve oyuncularını tebrik ederek, başarılarının ilçe için gurur verici olduğunu belirtti. Kutlamalarda, şampiyon oyuncular, teknik direktörler ve kulüp başkanları da hazır bulundu.

Pınarhisarspor'un elde ettiği bu başarı, ilçe halkı arasında büyük sevinç ve coşkuyla karşılandı. Başkan Talay, takımın gösterdiği performansı ve kazandığı şampiyonluğu tebrik ederken, Pınarhisar'ın spor alanındaki potansiyelini vurgulayarak, takımı gelecekte de desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Talay, yaptığı açıklamada, ’’Şampiyon Pınarhisarspor. 2023-2024 TVF Kadınlar Bölgesel Lig’de Kırklareli şampiyonu olan Pınarhisarspor'umuzu hemsehrilerimiz ile birlikte coşkulu bir şekilde karşıladık.  Şampiyon takımın şampiyon oyuncularını, teknik direktörlerini ve kulüp Başkanlarımızı canı gönülden kutluyorum.’’ İfadelerini kulandı.

Haber: H. Murat Taner