Kırklareli Ülkü Ocakları, şehitlerin aziz hatırasını yaşatmak ve ailelerine destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. "Şehitleri Anma Gecesi" adıyla gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Derya Bulut ve şehit aileleri de katılım gösterdi.

Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Uğurcan Özer, programın detaylarını paylaştı. Özer, "Kırklareli Ülkü Ocakları olarak düzenlediğimiz 'Şehitleri Anma Gecesi' programını, Belediye Başkanımız Sayın Derya Bulut ve şehit ailelerimizin katılımları ile gerçekleştirdik," dedi.

Gecede, şehit Nefise Özsoy’un kızları Elif Özsoy'a, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan "Bilgi Akını" oyunu takdim edildi. Özer, "Şehidimiz Nefise Özsoy’un kıymetli kızları Elif Özsoy kardeşimize Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Bilgi Akını oyunumuzu takdim ettik," ifadelerini kullandı.

Programda emeği geçen birim başkanları da unutulmadı. Özer, "Programda emeği geçen birim başkanlarımıza plaket takdimi yaptık. Katılımlarından dolayı misafirlerimize teşekkür ederiz," diyerek, organizasyona destek veren herkese minnettarlığını dile getirdi.

 Etkinliğe katılan şehit aileleri, duygusal anlar yaşarken, Ülkü Ocakları'nın bu tür etkinliklerle kendilerini yalnız hissettirmediklerini ifade ettiler. Program sonunda yapılan dualarla şehitler bir kez daha anıldı.

Kırklareli Ülkü Ocakları, şehitlerin anısını yaşatmak adına düzenlediği bu tür etkinliklerle, toplumun her kesiminden takdir toplamaya devam ediyor.

Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Editör: Arzu Dursun Atay