Kırklareli Valisi Uğur Turan, Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirdiği eğitim ziyaretleri kapsamında Lüleburgaz Fehmi Mutlu Ortaokulu’nu ziyaret etti. Programa hayırsever emekli öğretmenler Sevim Uygutalp ve Mehmet Uygutalp’in yanı sıra Lüleburgaz Kaymakamı Kemal Yıldız ile İl Millî Eğitim Müdürü Murat Altınöz de katıldı. Okul yönetimi tarafından karşılanan Vali Turan, okulda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali Turan, ziyaret sırasında öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Eğitim ortamlarını inceleyen Turan, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öğretmenlerin özverili çalışmalarının önemine dikkat çeken Turan, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmaların büyük değer taşıdığını ifade etti.
Program kapsamında öğretmenlerle de hasbihal eden Vali Turan, eğitim alanında yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu. Eğitime uzun yıllar hizmet eden ve hayırsever destekleriyle eğitim camiasına katkı sunmayı sürdüren Sevim Uygutalp ile Mehmet Uygutalp’e teşekkür eden Turan, eğitime yapılan her katkının geleceğe yapılan önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.





