Kırklareli Valiliği, Ramazan Bayramı'nın coşkusunu depremzedelerle paylaşmak ve onların yanında olmak amacıyla Vali Birol Ekici liderliğinde bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Asrın Felaketi 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve Kırklareli'nde ikamet eden Ergün ailesi ziyaret edildi. Vali Ekici ve beraberindeki heyet, ailenin bayramını kutlayarak moral verdi ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sırasında aile ile samimi bir sohbet gerçekleştirilirken, yaşanan zorluklar ve ihtiyaçlar konusunda bilgi alındı. Vali Ekici, aileye her türlü desteğin devam edeceğini belirterek, birlik ve beraberlik içinde sorunların üstesinden geleceklerine olan inancını dile getirdi.

Dereköy Sınır Kapısı Yeniden Yapılandırılıyor Dereköy Sınır Kapısı Yeniden Yapılandırılıyor

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Ramazan Bayramı münasebetiyle Asrın Felaketi 6 Şubat depremlerinden etkilenerek ilimizde ikamet eden depremzede Ergün ailemizi ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Ailemizin isteklerini dinledik. Yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Birlik ve beraberlikle nice bayramlara.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner