Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Semra Odabaşı, Kırklareli'nde önemli bir işbirliği görüşmesi için İnnovan Girişimcilik Merkezi Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Erol Kına'yı ziyaret etti. Ziyaret, TOBB Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Van Kadın Girişimciler Kurulu arasında ikili ilişkileri güçlendirmeyi amaçlayan bir görüşme gerçekleştirmek üzere gerçekleşti.

Görüşme sırasında, iki kurul arasında işbirliği ve ortak çalışma alanları üzerine fikir alışverişi yapıldı. Kadın girişimcilerin desteklenmesi, eğitim imkanlarının artırılması ve işbirliği projeleri konularında fikir birliği sağlandı. Semra Odabaşı, yapılan görüşmenin oldukça verimli geçtiğini ve karşılıklı olarak faydalı adımların atıldığını belirtti.

Erzurum 6 ayda 178 marka üretti Erzurum 6 ayda 178 marka üretti

TOBB Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve diğer üyeler de, Van TSO Kadın Girişimciler Kurulu'na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. İki kurul arasındaki işbirliğinin, kadın girişimcilerin iş dünyasındaki etkinliklerini artırarak ve potansiyellerini maksimize ederek olumlu bir etki yaratacağı vurgulandı.

Öte yandan, İnnovan Girişimcilik Merkezi Müdürü Dr. Erol Kına da, yapılan görüşmenin önemine vurgu yaparak, kadın girişimcilerin desteklenmesinin ve işbirliğinin önemine dikkat çekti. Kırklareli'nin ve Van'ın kadın girişimcilerin güçlendirilmesinde birbirlerine destek olabileceklerini ifade etti.

Haber: Arzu Dursun Atay


 

Muhabir: Arzu Dursun Atay