CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ağırladığı Kırklareli, Babaeski ve Vize Ziraat Odası Başkanlarına teşekkür etti. Başkan Şaylan, Başkan Arslan ve Başkan Arda'nın nazik ziyaretlerinden dolayı minnettarlığını ifade eden Gündoğdu, çiftçilerin emeğine vurgu yaparak, toprağı işleyen ve ülke ekonomisine katkı sunan tüm üreticilerin 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nü kutladı.

88 yaşında üretmeye devam ediyor 88 yaşında üretmeye devam ediyor

Vekil Gündoğdu, başkanların liderliğinde çiftçilerin, tarımsal üretimin ve ülke ekonomisinin temel taşları olduğunu belirtti. Alın teri ve emekleriyle toprağı işleyen çiftçilere olan saygısını dile getiren milletvekili, bereketli bir hasat sezonu geçirmelerini diledi.

Milletvekili Gündoğdu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Bugün TBMM’de ağırladığımız Kırklareli Ziraat Odası Başkanımız Ekrem Şaylan’a, Babaeski Ziraat Odası Başkanımız Şahin Arslan’a ve Vize Ziraat Odası Başkanımız Savaş Arda’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli Başkanlarımızın şahsında, alın teri ve nasırlı elleri ile toprağı işleyerek milletimizi doyuran, ülkemiz ekonomisine katkı sunan bütün üreticilerimizin 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü bir kez daha kutluyor, bereketli bir hasat sezonu diliyorum.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay