16 Ağustos 2025 Cumartesi günü İstanbul’un Silivri ilçesinde bulunan Alibey Spor Salonu’nda 3. Şehitler Silivri Taekwondo Turnuvası gerçekleştirildi. Minik, Yıldız ve Genç kategorilerinde yapılan turnuvaya İstanbul başta olmak üzere çevre illerden toplam 39 kulüp ve 404 sporcu katılım sağladı. Gün boyu süren müsabakalarda sporcular kıyasıya mücadele ederek dereceye girebilmek için ter döktü.
Turnuvaya Yamaner Spor Kulübü de 10 sporcu ile katıldı. Kulübün sporcuları arasında Minik Bayanlar kategorisinde Ada Kaya (27 kg), Zeynep Duru Sansar (33 kg), İlke Naz Alagöz (57 kg), Simay Yarlığaş (+57 kg), Yıldız Bayanlar kategorisinde Tuba Yıldız Altunbaş (51 kg), Genç Bayanlar kategorisinde Zeynep Nur Temur (63 kg), Minik Erkekler kategorisinde Muhammed Emir Yalçın (33 kg), Kerem Güleray (33 kg), Beyazıt Erdem (+57 kg) ve Genç Erkekler kategorisinde Kerem Durlabozlu (Ferdi) (59 kg) yer aldı.
Tek elemeli sistemle gerçekleştirilen müsabakalarda Yamaner Spor Kulübü sporcuları önemli başarılar elde etti. 33 kg Minik Erkekler kategorisinde mücadele eden Muhammed Emir Yalçın, 16 sporcu arasından birincilik elde ederek kürsünün zirvesine çıktı. 63 kg Genç Bayanlar kategorisinde Zeynep Nur Temur da birinci oldu. +57 kg Minik Bayanlar kategorisinde yarışan Simay Yarlığaş ikinci olurken, 51 kg Yıldız Bayanlar kategorisinde mücadele eden Tuba Yıldız Altunbaş üçüncülük elde etti.
Yamaner Spor Kulübü Başkanı ve Başantrenör Uğur Yamaner, elde edilen derecelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yamaner, ‘’Kulübümüz olarak Taekwondo spor dalında katıldığımız bu turnuvada, 6 sporcumuz ile ilk kez il dışında müsabakalara katılım sağladık. Genel olarak sporcularımızın tecrübe kazanmasına olanak sağlayan bu turnuvada, sporcularımızın sergiledikleri üstün performanstan dolayı tüm sporcularımızı tebrik ederim. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışarak, emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı.