Kırklareli’nde yaz mevsiminin habercisi olan kiraz, erik ve çilek, kent merkezindeki tezgâhlarda satışa sunulmaya başladı. Renkli görüntüler oluşturan yaz meyveleri, hem vatandaşların hem de esnafın yüzünü güldürüyor.
Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere kentin çeşitli noktalarında kurulan tezgâhlarda yer alan taze meyveler, özellikle sabah saatlerinden itibaren yoğun ilgi görüyor. Kırmızı kirazlar, yeşil erikler ve mis kokulu çilekler, yaz aylarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor.
Mevsiminde tüketilen meyvelerin hem lezzeti hem de besin değeri açısından önemli olduğunu belirten vatandaşlar, yazın ilk ürünlerini sofralarına taşımaktan memnuniyet duyduklarını ifade ediyor. Tezgâhlardaki canlılık ise kent merkezine hareketlilik katıyor.
Kırklareli’nde havaların ısınmasıyla birlikte yaz ürünlerinin çeşitliliğinin önümüzdeki günlerde daha da artması beklenirken, mevsim meyveleri pazar ve cadde tezgâhlarında vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Yazın renklerini taşıyan kiraz, erik ve çilek, kentte sezonun en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor.
Haber: Furkan Konu




