Kırklareli İl Özel İdaresi, ilimize ve köylerimize verdiği hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde sunulması amacıyla yeni araçlarını filosuna katmaya devam ediyor. Genel Sekreter Bilal Kuşoğlu, bu yeni araçların hizmetlerin etkinliğini artırdığını vurgulayarak, İl Özel İdaresi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet sunma gayretlerinin devam edeceğini belirtti.

Kuşoğlu, 2023 yılından bu yana 11 yeni aracı filoya dahil ettiklerini ve 2024 yılı içinde de yeni araçlar alarak hizmetlerin kalitesini artırmaya devam ettiklerini açıkladı. Bu araçlar arasında Ford Transit Courier Camlıvan, Isuzu Pick-up, Ford Transit Ambulans, Çuhadar üç dingilli Taşıyıcı Lowbed, Ford Trucks yataksız Çekici, Mercedes Benz Arocs Damperli Kamyon ve TOGG T10X V2 RWD gibi çeşitli modeller bulunuyor.

2024 yılı içerisinde işlemleri başlatılan ve filoya dahil edilecek araçlar arasında ise Hamm silindir, Hardoks ile Ford Trucks Damperli Kamyonları, Damperli Yarı Römork, Mercedes Benz Sprinter Servis, Ford Cargo Su Tankeri ve Safran Basınçlı Yıkama Makinası gibi araçlar yer alıyor.

Yeni araçların, hizmetlerin daha hızlı ve yüksek standartta yapılmasına katkı sağladığını belirten Kuşoğlu, vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Kırklareli İl Özel İdaresi olarak, il ve köylerinde yaşayan vatandaşların daha iyi bir yaşam standardına sahip olmaları için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Haber: H. Murat Taner