Lüleburgaz Belediyesi, sağlıklı yaşam ve spor etkinliklerine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. Bu kapsamda, yoga eğitmeni Deniz Selin Salkım tarafından organize edilen "Yeni Bir Sen İçin Yogaya Merhaba" isimli hatha yoga etkinliği düzenleniyor.

Etkinlik, 4 Mart tarihinde LYKA Afife Jale Salonu'nda gerçekleştirilecek ve üç farklı seans halinde düzenlenecek. Saat 17.00, 18.00 ve 19.00 olmak üzere üç ayrı seansın yer alacağı etkinlik, katılımcılara yoga pratiği yapma ve zihin-beden dengesini sağlama fırsatı sunacak. Etkinlik hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yoga eğitmeni Deniz Selin Salkım tarafından 4 Mart saat 17.00, 18.00 ve 19.00 seanslarında LYKA Afife Jale Salonu’nda “Yeni Bir Sen İçin Yogaya Merhaba” isimli hatha yoga etkinliği gerçekleştirilecektir”

Yoga, stresi azaltma, esneklik kazandırma ve ruhsal dengeyi sağlama gibi pek çok faydasıyla biliniyor. "Yeni Bir Sen İçin Yogaya Merhaba" etkinliği, katılımcılara yeni bir başlangıç yapma ve kendilerine zaman ayırarak içsel huzuru keşfetme fırsatı sunacak.

Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşları bu sağlıklı etkinliğe katılmaya ve yoga pratiğinin faydalarını deneyimlemeye davet ediyor. Yogaya meraklı herkesin katılımına açık olan etkinlik, bedensel ve zihinsel sağlığa katkı sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Haber: H. Murat Taner