Özellikle öğle saatlerinde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşların sokaklarda ve açık alanlarda daha fazla vakit geçirdiği gözlendi. Parklar, yürüyüş yolları ve cadde üzerlerinde kısa süreli de olsa bahar havasını andıran görüntüler oluştu.

Güneşli havanın, yaklaşan yılbaşı öncesinde vatandaşlara moral verdiği ifade edilirken, soğuk havaya rağmen açık havada vakit geçirmenin tercih edildiği görüldü. Esnaf da güneşli havanın yaya hareketliliğini artırdığını belirterek, yılın son günlerinde oluşan bu havanın olumlu bir atmosfer oluşturduğunu dile getirdi.

E0Dc7243 B344 4F7B 8E66 D5F3Beacc901

Pınarhisar Belediyesi’nden Esnafa Yeni Yıl Takvimi
Pınarhisar Belediyesi’nden Esnafa Yeni Yıl Takvimi
İçeriği Görüntüle

Yetkililer ise kış mevsiminin devam ettiğini hatırlatarak, güneşli havaya aldanılmaması ve özellikle sabah ve akşam saatlerinde görülebilecek buzlanmalara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner