Kırklarelispor Kulübü, futbolcularından Hasan Yurtseven ve yardımcı antrenörlerinden Caner Erdim Erdem'in doğum günlerini kutlama etkinliği düzenledi. Yeşil-beyazlı kulübün tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte, futbolcu ve antrenörlerin doğum günleri çeşitli sürprizlerle kutlandı.

Kulüp yetkilileri, Hasan Yurtseven ve Caner Erdim Erdem'e sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diledi. Yeşil-beyazlı kulübün bir parçası olan futbolcu ve antrenörlerin, doğum günlerinin kendileri için güzel anılarla dolu olmasını temenni eden yetkililer, bu özel günlerde birlikte nice başarılara imza atacaklarına inandıklarını ifade etti.

Hasan Yurtseven ve Caner Erdim Erdem'e doğum günü pastası kesimiyle birlikte yapılan kutlama etkinliği, kulüp mensuplarının bir araya gelerek keyifli bir zaman geçirmesine vesile oldu. Kırklarelispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Futbolcumuz Hasan Yurtseven ve yardımcı antrenörümüz Caner Erdim Erdem’in doğum günlerini kutladık. Futbolcumuzun ve yardımcı antrenörümüzün doğum günlerini en içten dileklerimizle kutlar, yeşil-beyazlı kulübümüz ile birlikte nice başarılar dileriz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay