Pehlivanköy Belediyesi'ne seçilen Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, göreve başladıktan sonra bir dizi tebrik ziyareti aldı. Bu ziyaretlerden biri de Kayseri Milletvekili ve Kırklareli İl Koordinatörü Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Av. Yunus Ercan Dağtaş ve teşkilat üyelerinden geldi.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Av. Yunus Ercan Dağtaş önderliğinde gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör'e yeni görevinde başarılar dileyerek, tebriklerini iletti. Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise, Hoşgör'ün yeni dönemdeki çalışmalarında her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Ziyarette, teşkilat üyeleri de yeni belediye başkanına desteklerini ifade ederek, Pehlivanköy'ün gelişimi ve hizmetlerin devamı için iş birliği içinde olacaklarını vurguladılar.

İlçe Başkanlığında Nöbetçiler Belirlendi İlçe Başkanlığında Nöbetçiler Belirlendi

Başkan Gündüz Hoşgör, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Hoşgör, yeni dönemde Pehlivanköy'e yapacakları hizmetlerle ilgili olarak da çeşitli projeler ve hedeflerini paylaştı.

Haber: H. Murat Taner