Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinlik çerçevesinde Oruçlu, Katranca, Pancarköy ve Müsellim köylerinde yaşayan en yaşlı kişiler ziyaret edildi. Bu ziyaretler, "18-24 Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında gerçekleştirildi. Sağlık Evi Ebeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, yaşlıların sağlık durumları hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu kapsamda, yaşlıların temel sağlık göstergeleri olan kan basıncı, nabız gibi hayati bulguların ölçümleri yapıldı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün Oruçlu, Katranca, Pancarköy ve Müsellim köylerinin Sağlık Evi Ebeleri tarafından “18-24 yaşlılara saygı haftası” kapsamında sağlık hizmeti vermiş oldukları köylerdeki en yaşlı kişileri ziyaret ederek yaşlı sağlığı hakkında bilgilendirme yapılmış olup;(Kan Basıncı, Nabız vb.) Hayatı bulgulara ait sağlık takibi ölçümleri yapılmıştır.’’ ifadeleri yer aldı.

Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım ve Anjiyo Ünitesi Hizmete Girdi Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım ve Anjiyo Ünitesi Hizmete Girdi

Haber: Arzu Dursun Atay