Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, sağlık çalışanlarının kutsal görevlerini hatırlatarak, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Özalp, özellikle hekimlerin fedakarca hizmet verdiğini belirterek, tüm sağlık çalışanlarının emeklerinin son derece kutsal ve onurlu olduğunu ifade etti. Modern tıp eğitiminin başlangıcını temsil eden bu özel günde, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Özalp, hayatını tıp bilimine adamış olan tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Aynı zamanda, halk sağlığını koruma adına görevlerini yerine getirirken yaşamlarını kaybeden sağlık çalışanlarını da rahmet ve şükranla andığını belirten Özalp, onların özverili hizmetlerinin unutulmayacağını ifade etti.

Dünya Çölyak Günü Etkinliği Gerçekleştirildi Dünya Çölyak Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

Başkan Özalp, yayımladığı mesajda, ‘’Sağlığımız için mücadele eden başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının hizmetleri son derece kutsal ve onurludur. Modern tıp eğitiminin başlangıcı temsil edilen 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, hayatını tıp bilimine adamış tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, halk sağlığını koruma adına yaşamını yitiren sağlık çalışanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner