Kofçaz MHP İlçe Başkanlığı, düzenlediği haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, ilçenin önemli konularını ele aldı. Toplantıya, Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol ve meclis üyelerinin katılımıyla, yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Kadın Kolları, Genim Başkanlığında Toplandı Kadın Kolları, Genim Başkanlığında Toplandı

Toplantıda, Belediye Başkanı Levent Şenol ve meclis üyeleri, ilçenin güncel durumu ve yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yaptılar. Ayrıca, toplantıda yeni katılan üyelere hoş geldiniz denilerek, MHP Kofçaz İlçe Başkanlığı'na verdikleri destekten dolayı teşekkür edildi. Alınan kararların ilçenin gelişimi ve refahı için hayırlı olması temennisi dile getirildi.

Toplantının ardından Kofçaz MHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kofçaz MHP ilçe Başkanlığı Haftalık Olağan yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Yönetim kurulu toplantımıza Belediye başkanımız Levent Şenol, meclis üyelerimiz ile birlikte katılım sağladı. Yaptıkları bilgilendirme için kendilerine teşekkür ederiz. Aramıza yeni katılan üyelerimize Kofçaz MHP İlçe Başkanlığı olarak hoş geldiniz diyoruz. Alınan kararlar ilçemize hayırlı uğurlu olsun.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner