Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri SendikaKırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı işyerlerinde yaşanan bir endişeyi gündeme taşıdı. Arslan, belirli bir sendikanın işyerlerinde siyasi isimler kullanarak işçilerin anayasal hakkı olan istedikleri sendikaya üye olmayı engellediğini ve tehdit ettiğini iddia etti.

Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sendikacılığın siyasetle ilişkilendirilmesinin yanlış olduğunu vurguladı. İşçilere hizmet ederek ve haklarını savunarak sendikacılık yapılması gerektiğini belirten Arslan, “Ekmeğin siyaseti olmaz..! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı işyerlerinde Yetkiyi kaybedeceği endişesi yaşayan malum sendika,işyerlerinde siyasi isimler kullanarak İşçinin anayasal hakkı olan istediği Sendikalara  üye olmayı engelleyerek,tehdit etmektedir.Siyasi isimler kullanarak üye yapılmaz Üye’ye hizmet ederek,HAK alarak üye sayısı arttırılır. Sizin yaptığınız sendikacılık değil, Ahlaksızlıktır." ifadelerine yer verdi.

Kırklareli Ticaret Borsası'nda Yapılacak Çalışmalar Görüşüldü Kırklareli Ticaret Borsası'nda Yapılacak Çalışmalar Görüşüldü

Haber: Arzu Dursun Atay