TEMA Vakfı, doğaya duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla yıllardır çeşitli projeler ve eğitim faaliyetleri düzenliyor. Bu kapsamda, Lüleburgaz'da faaliyet gösteren TEMA Vakfı Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, okullarda doğa eğitimleri vererek biyolojik çeşitlilik, sıfır atık, evimiz dünya, ağaç kardeşliği, iklim değişikliği ve toprak dersem çık gibi önemli konularda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Son olarak, Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi bu çabaların bir ürünü olarak öne çıkıyor. Eğitim kurumu, 98 öğrencisi ve 7 öğretmeniyle TEMA gönüllüsü olarak aktif rol alıyor. Özellikle "Bu okulun öğrencileri TEMA gönüllüsüdür" ve "Bu kurumun çalışanları TEMA gönüllüsüdür" görsellerini kazanarak bu ödülü hak etti.

TEMA Vakfı'nın 12. Ekolojik Okul ödülünü kazanan Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi, sadece bu alanda değil, eğitim ve çevre bilinci konusunda da öncü bir rol üstleniyor. Bu prestijli ödül, kurumun çevre duyarlılığı ve çocuklara doğaya saygı ve sevgi konusunda aşıladığı değerleri bir kez daha ön plana çıkarıyor.

Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin yanı sıra, daha önce bu ödülü kazanan diğer önemli eğitim kurumları şunlardır:

TEK Anaokulu

Zübeyde Hanım Anaokulu

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu

8 Kasım Anaokulu

Yıldızlar Çocuk Akademisi Anaokulu

İSTEK Vakfı Anaokulu ve İlkokulu

"Orman Benim" Dediler "Orman Benim" Dediler

Bahçeşehir Koleji Anasınıfı, İlkokulu, Ortaokulu

İpek Anaokulu

Ayçiçeği Anaokulu

Turgutbey İlkokulu

Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi

Şaban Öğünç İlkokulu

Haber: Arzu Dursun Atay