Kırklareli İl Genel Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Hicret Şamil Karasu, İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk'un organize ettiği Lüleburgaz Muhtarları kahvaltı programına katıldı. AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Milletvekili Adayı Hüseyin Tuzcu ve muhtarlar da programa iştirak etti.

Kahvaltı programında bir araya gelen katılımcılar, önemli konuları ele alarak fikir alışverişinde bulundular. AK Parti Grup Başkan Vekili Hicret Şamil Karasu, muhtarlarla yapılan bu verimli buluşma için Recep Çotuk'a teşekkürlerini iletti.

437540152 3527618597488788 5504028375268853562 N

Muhtarlar, yerel düzeyde yapılan bu tür etkinliklerin, toplumla daha yakın ilişkiler kurulmasına ve sorunların daha etkin bir şekilde çözülmesine katkı sağladığını belirttiler. Program, samimi bir ortamda geçti ve katılımcılar arasında olumlu bir atmosfer oluştu.

Vekil Özkan, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda Vekil Özkan, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda

Karasu, programın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’İl Genel Meclis Üyemiz Recep Çotuk 'un düzenlenen Lüleburgaz Muhtarları kahvaltı programına katıldık.

İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Milletvekili Adayımız Hüseyin Tuzcu ve değerli muhtarlarımız ile buluştuğumuz bu güzel program için Recep Çotuk arkadaşımıza teşekkür ederiz.’’

Haber: Arzu Dursun Atay