Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, palyatif bakım servisinde yatan hastaların yakınlarına moral ve motivasyonu artırmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Kırklareli Kanser Savaş Derneği tarafından organize edilen ahşap boyama etkinliği, hastane yönetimi, sağlık çalışanları ve hasta yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, hasta yakınlarına ahşap boyama malzemeleri temin edilerek onlara yaratıcı bir etkinlik deneyimi sunuldu. Hastane atmosferinde geçen bu etkinlik, hasta yakınlarının stresini azaltarak ruhsal olarak rahatlamalarını sağladı. Ayrıca, birlikte vakit geçirme ve yaratıcılıklarını ortaya koyma fırsatı bulan katılımcılar, pozitif bir deneyim yaşadılar.

Pınarhisar’a Yeni Aile Hekimi Ataması Yapıldı Pınarhisar’a Yeni Aile Hekimi Ataması Yapıldı

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Palyatif bakım servisinde ahşap boyama etkinliği yapıldı. Kırklareli Kanser Savaş Derneği tarafından hastanemiz palyatif bakım servisinde hasta yakınlarına moral ve motivasyon amaçlı ahşap boyama etkinliği gerçekleştirildi. Hastane yönetimi, sağlık çalışanları ve hasta yakınlarının da katıldığı etkinliğin her hafta gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay