AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, mahalle ziyaretleri kapsamında Sevgi, Hürriyet ve Gençlik mahallelerini ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde, mahalle sakinleriyle bir araya gelinerek samimi ve içten bir ortamda sohbet edildi.

Sevgi mahallesinde yapılan ziyarette, teşkilat mensupları sevgi dolu karşılamalarla karşılaştı. Hürriyet mahallesinde ise mahalle sakinlerinin gösterdiği gurur ve coşkuyla karşılaşan AK Parti teşkilatı, mahalle halkıyla birlikte geçmişten bugüne kadar yapılan hizmetleri değerlendirme fırsatı buldu.

Gençlik mahallesindeki ziyarette ise gençlerle ve mahalle sakinleriyle yapılan görüşmelerde huzur ve samimiyetin ön planda olduğu bir ortam oluştu. Mahallelilerin ilgi ve alakasıyla karşılaşan AK Parti teşkilatı, yapılan ziyaretlerin verimli geçtiğini belirtti.

CHP Heyetinden Başkan Gerenli’ye Ziyaret CHP Heyetinden Başkan Gerenli’ye Ziyaret

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, yapılan ziyaretlerde mahalle sakinlerine teşekkür ederek, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Mahalle ziyaretlerinin, halkla bir araya gelerek onların talep ve beklentilerini doğrudan dinleme ve çözüm odaklı çalışma anlayışını pekiştirmek adına önemli olduğu vurgulandı.

Haber: H. Murat Taner