Başkan Özer, Kurumaral’ın Nikah Şahidi Oldu Başkan Özer, Kurumaral’ın Nikah Şahidi Oldu

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, gençlerin manevi ihtiyaçlarını karşılamak ve sorularını cevaplandırmak amacıyla Lüleburgaz Yüksek Okul KYK Yurdu'nda düzenli olarak programlar düzenliyor. Bu programlar, her hafta belirlenen günlerde gerçekleştiriliyor ve gençlerin katılımına açık oluyor.

Manevi Danışman Ahmet Cemal Kahveci'nin organize ettiği bu programlara İlçe Vaizleri Muhammet Divani, Mahmut Aslan Toplu ve Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay da katılarak gençlerle bir araya geliyorlar. Programlar, gençlerin sorularını dinliyor, onlara rehberlik ediyor ve manevi destek sunuyor. Ramazan ayı boyunca da her hafta bir hocanın gidip teravih namazı akabinde Kuran'ı Kerim okunduğu, sohbetlerin yapıldığı ve duaların edildiği özel programlar düzenleniyor.

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Lüleburgaz Yüksek Okul KYK Yurdunda Her hafta belirlenen günlerde gençlerimizle buluşulup soruları cevaplanmakta Manevi Danışman Ahmet Cemal Kahvecinin organize ettiği programlara İlçe Vaizleri Muhammet Divani, Mahmut Aslan Toplu ve Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay katılmaktadır. Ramazanı Şerifte her hafta bir hocamız gidip teravih namazı akabinde Kuran'ı Kerim okunup sohbet ve dua edilmektedir.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner