Program Haberleri

Program haberleri ve güncel Program gelişmeleri, Program ile ilgili tüm video, Program fotoğrafları ve Program haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli İl Müftülüğü, SODAM 2 kreşi ve 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinin annelerine özel bir program düzenledi.

Gündem

Kırklareli İl Müftülüğü Merkez İlçeye bağlı çeşitli köy ve kasabalarda gerçekleştirilecek olan 2024 yılı yağmur duası programını duyurdu.

Gündem

Kırklareli İl Müftülüğü, Kırklareli Merkez İlçe'nin çeşitli bölgelerinde düzenlenecek yağmur duası programlarının tarihlerini duyurdu.

Gündem

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, topluma katkı sağlayan etkinliklerin detaylarını paylaştı.

Gündem

Çanakkale Kara Savaşları’nın 109’uncu yıldönümü anma programları, Şehitler Abidesi'nde SOLOTÜRK gösterisiyle son buldu.

Gündem

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Gündem

Doğa Koleji Lüleburgaz kampüsünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulun konferans salonunda coşkuyla kutlandı.

Gündem

Vize Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programını ilçe Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirdi.

Eğitim

Evlerine gidemeyen öğrenciler, Ensar Vakfı Kırklareli Yüksek Öğrenim Erkek Yurdu'nda düzenlenen özel bir Bayramlaşma programı ile bir araya geldi.

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve vatandaşlarla bayramlaşacak.

Gündem

Belediye Başkanı Ercan Özalp, personelle Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşarak aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Gündem

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrenci annelerine yönelik ‘Kadına Karşı ve Çocuğa Karşı Şiddetin Önlenmesi’ konulu program gerçekleştirildi.