Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı "Vize’nin Şairleri" projesi kapsamında, öğrencilerin kendilerine güvenlerini artırmak, sorumluluk alma ve topluluk karşısında kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinliklerin bir parçası olarak, öğrencilerin yazdıkları şiirlerin bir kitapta toplanma fikri ilk olarak 2022 yılında ortaya çıktı.

"Vize’nin Şairleri" projesi kapsamında ilk kitap basıldı ve minik şairler, okurlarıyla buluştuğu bir imza günü düzenlendi. Proje, öğretmen, öğrenci ve velilerden alınan olumlu dönütler sonucunda çok yıllık bir projeye dönüştürülme kararı aldı.

Proje kapsamında 2023 yılında ikinci kitap, bu yıl da üçüncü kitap olan "Vizenin Şairleri-3"ün baskısı tamamlandı. Minik şairler, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ı makamında ziyaret ederek 3 Mayıs 2024 Cuma günü yapılacak olan imza günü için davetiye takdim ettiler. Ziyaretleri sırasında Başkan Talay’a göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.

Öğrencilere Ekipmanlar Tanıtıldı Öğrencilere Ekipmanlar Tanıtıldı

Haber: H. Murat Taner