Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu, ilçelerdeki gençlik ve spor faaliyetlerini yakından takip etmek ve değerlendirmek amacıyla Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Babaeski'deki gençlik ve spor alanlarını yerinde inceleyen İl Müdürü Babuşcu, ilçe müdürlüğünün mevcut durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Ekipler, Temizlik İçin Sahada Ekipler, Temizlik İçin Sahada

İlçe müdürlüğünde görevli personelle bir araya gelen Babuşcu, ilçenin gençlik ve spor potansiyelini değerlendirdi ve gelecek dönemde yapılacak çalışmaları ele aldı. Babaeski'de gençlerin ve sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak ve faaliyetleri desteklemek adına yapılacak projeler ve etkinlikler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında İl Müdürü Babuşcu, ilçe gençlik ve spor tesislerinin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında detaylı bir rapor aldı. Bu bilgiler doğrultusunda ilçe gençlik ve spor altyapısının güçlendirilmesi ve gençlerin daha fazla spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla yeni projelerin hayata geçirilmesi planlandı.

Haber: H. Murat Taner