Fenerbahçe 10 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırmak istiyor Fenerbahçe 10 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırmak istiyor

Kırklareli Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmada Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasındaki mücadeleyi bir arada izledi. Maçta VavaCars Fatih Karagümrük ilk yarıda 1-0 geriye düşse de ikinci yarıdaki performansıyla karşılaşmayı 2-1 kazanan Fenerbahçe, puanını 85'e yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe'nin galibiyet golünü 49. dakikada Edin Dzeko ve 57. dakikada Michy Batshuayi (P) kaydederken, ev sahibi ekip Fatih Karagümrük'ün tek golü 45+1. dakikada Can Keleş'ten geldi.

“Kırklareli UNIGFB olarak, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe’miz maçını izlemek üzere bir araya geldik. Ölüm tanımaz sevgin!”

Fenerbahçe'nin bu galibiyetiyle birlikte takım, 18 Nisan Perşembe akşamı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Yunanistan ekibi Olympiakos ile UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında karşılaşacak.

Haber: Hacı Murat Taner