TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu, Dünya Sokak Hayvanları Günü'nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Her yıl 4 Nisan'da dünyanın dört bir yanında yaşamlarını zor koşullar altında sürdüren sokak hayvanlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan bu özel gün, TEMA Vakfı'nın da katılımıyla Lüleburgaz'da unutulmaz bir anlam kazandı.

Sabriye Fatma Avcıbaşı, Son Yolculuğuna Uğurlandı Sabriye Fatma Avcıbaşı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu ekibi, Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde toplam 4 gönüllüsüyle birlikte Durak Mahallesi'nde bulunan Lüleburgaz Belediyesi Hayvan Bakım Evi'ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara destek olmak amacıyla mama dağıtımında bulunuldu.

Whatsapp Image 2024 04 04 At 6.23.55 Pm

Ziyaret sırasında, TEMA Vakfı gönüllüleri sokak hayvanlarıyla yakından ilgilendi ve onların bakım ve ihtiyaçlarını konuşarak bilgi aldılar. Aynı zamanda, sokak hayvanlarının yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla bilgilendirme faaliyetleri de gerçekleştirildi.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman; "Pet Shop yerine satın alma,sahiplen" dedi.  'Gayet temiz ve bakımlı olması bizi mutlu etti. Hepsinin tek derdi sevilmek. Her gün 13.30-15.00 arası ziyarete açık. Almasanız da gidin sevin."diyen Kocaman barınak ziyareti sonrası Durak Mahallesi'nde bulunan Toprak Dede Hayrettin Karaca Parkını da ziyaret etti. "Çocuklar oynuyorlardı mutlu olduk. Ancak parkın bazı spor ve oyun araçları kırılmıştı. Lüleburgaz Belediyesini parkımızla ilgilenmesini rica ediyoruz." dedi.  

Haber: Hacı Murat Taner