Lüleburgaz Belediyesi Haberleri

Lüleburgaz Belediyesi haberleri ve güncel Lüleburgaz Belediyesi gelişmeleri, Lüleburgaz Belediyesi ile ilgili tüm video, Lüleburgaz Belediyesi fotoğrafları ve Lüleburgaz Belediyesi haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, Çek Gönder Uygulaması aracılığıyla gelen talepler doğrultusunda kent genelindeki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi'nin Sevgi Mutfağı, haftanın her günü ihtiyaç sahipleri için yemek pişirerek, vatandaşlara destek sunuyor.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi ekipleri, kent sokaklarında yağmur suyu oluklarını temizleyerek suyun akışını sağlıyor.

Eğitim

Lüleburgaz Belediyesi, Gençlik Parkı'nda matematik ve bilim atölyeleriyle çocukların eğitimine katkı sağladı.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi'nin temizlik ekipleri, şehrin çeşitli bölgelerinde düzenli olarak temizlik faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Kültür Sanat

Lüleburgaz Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Zakkum konseriyle kutlayacak.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi ekipleri, belirlenen program ve vatandaş talepleri doğrultusunda ot biçme ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, Kongre Meydanı'nda gerçekleşecek etkinlikte seralarda yetiştirilen sebze fidelerini vatandaşlarla paylaşacak.

Spor

Lüleburgaz Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde yer alan sporcuları ödüllendirdi.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, Gençlik Parkı'nda çocuklar için düzenlediği yaratıcı atölye çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, kent genelinde bulunan çöp konteynerlerini düzenli aralıklarla dezenfekte ederek hijyen standartlarını koruyor.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, Gençlik Parkı'nda çocuklara eğlenceli matematik ve lav lambası atölyesi düzenledi.