Kırklareli Halk Eğitim Merkezi, Türk İşaret Dili kursu kayıtlarını almaya başladı. Kurs, 22 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olup, 9 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek. Hafta içi her akşam 18:00 ile 21:10 saatleri arasında Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu'nda gerçekleştirilecek.

Türk İşaret Dili kursuna katılmak isteyenler, kurumun şahsen başvurarak kayıt yaptırabilecekleri gibi, https://e-yaygin.meb.gov.tr/ adresine girerek E-devlet üzerinden kurs programlarını görüp online kayıt olma imkanına da sahiptirler.

Türk İşaret Dili kursu, işitme engelli bireylerle iletişim kurmak ve işitme engelli vatandaşların toplumsal yaşama daha aktif katılımını sağlamak amacıyla oldukça önemlidir.  Kurs kayıt detayları hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Türk İşaret Dili kursu kayıtlarımız başlamıştır. Kursumuz 22.05.2024 tarihinde başlayıp 09.07.2024 tarihinde sonlanacaktır. Hafta içi her akşam 18.00–21.10 saatleri arası Hamdi Helvacıoğlu İlkokulundadır. Tüm kurslarımızı takip etmek ve kayıt için kurumumuza şahsen başvurmanız veya https://e-yaygin.meb.gov.tr/ adresinden E-devlet girişi yaparak açıķ olan kurs programlarımızı görüp online kayıt olabilirsiniz.”

Başkan Hoşgör, Ziyaretçilerine Teşekkür Etti Başkan Hoşgör, Ziyaretçilerine Teşekkür Etti

Haber: H. Murat Taner