Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Haberleri

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi haberleri ve güncel Kırklareli Halk Eğitim Merkezi gelişmeleri, Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ile ilgili tüm video, Kırklareli Halk Eğitim Merkezi fotoğrafları ve Kırklareli Halk Eğitim Merkezi haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi, Türk İşaret Dili kursu kayıtlarını almaya başladı! Hafta içi her akşam Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu'nda gerçekleştirilecek olan...

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde İngilizce A1 Seviyesi Kursu başlıyor. Hafta içi Kocahıdır MTAL'de, kayıt için şahsen veya online başvuru yapabilirsiniz.

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi, yabancılar için Türkçe Seviye A1 kurs kayıtlarını başlattı. Merkez yetkilileri tarafından kurs detayları hakkında bilgi verildi.

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Bilgisayar İşletmenliği Kursu açılıyor. Merkez kurs kayıtları hakkında bilgi verdi.

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi’nde yeni bir kurs açılıyor. Merkez, yetkilileri sosyal medya üzerinden detayları ve merak edilenleri açıkladı.