Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen sene sonu sergisine, ilgi ve alaka göstermek amacıyla kentteki huzurevi sakinlerini davet etti. Sergi, huzurevi sakinlerinin el emeği göz nuru ürünlerini sergileme fırsatı buldukları anlamlı bir etkinlik oldu.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ve diğer il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen sergi açılışı, renkli görüntülere sahne oldu. Emeği geçen herkese teşekkür eden İl Müdürü Bilgin Özbaş, bu tip etkinliklerin toplumsal dayanışma ve eğitimin önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, daha fazla etkinlikte bir araya gelmeyi dilediklerini belirtti. Sene sonu sergisi, el emeği ürünlerin sergilenmesinin yanı sıra sosyal bağların güçlendirilmesine de katkı sağladı.

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay