Kırklareli Halk Eğitim Merkezi, şehirdeki yabancılar için önemli bir hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Türkçe Seviye A1 kursu kayıtları başladı ve katılımcılara Türkçe öğrenme fırsatı sunuluyor. Kurs, 06.05.2024 tarihinde başlayacak ve 27.06.2024 tarihinde sona erecek. Hafta içi her akşam, saat 18.00 ile 21.10 arasında gerçekleştirilecek olan kurs, Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu'nda düzenlenecek.

Türkçe Seviye A1 kursu, Türkçe'yi temelden öğrenmek isteyen yabancılar için ideal bir fırsat sunuyor. Kurs katılımcıları, temel dil becerilerini kazanmak ve Türk toplumuna daha iyi entegre olmak için eğitim alacaklar

Fen Lisesi Öğrencileri, Projeleriyle Dikkat Çekti Fen Lisesi Öğrencileri, Projeleriyle Dikkat Çekti

 Halk Eğitim Merkezi yetkilileri, kursa katılmak isteyenlerin kurumlarına şahsen başvurabileceklerini ve ayrıca https://e-yaygin.meb.gov.tr/ adresinden E-devlet girişi yaparak açık olan kurs programlarını görebileceklerini ve online kayıt olabileceklerini belirtti. Kurs, detayları hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yabancılar İçin Türkçe Seviye A1 kursu kayıtlarımız başlamıştır. Kursumuz 06.05.2024 tarihinde başlayıp 27.06.2024 tarihinde sonlanacaktır. Hafta içi her akşam 18.00–21.10 saatlerinde Hamdi Helvacıoğlu ilkokulundadır. Tüm kurslarımızı takip etmek ve kayıt için kurumumuza şahsen başvurmanız veya  https://e-yaygin.meb.gov.tr/ adresinden E-devlet girişi yaparak açıķ olan kurs programlarımızı görüp online kayıt olabilirsiniz.”

Haber: H. Murat Taner