Kırklareli Halk Eğitim Merkezi, yeni bir eğitim dönemi için Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) Kursu kayıtlarını almaya başladı. Kurs, 02 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak ve 11 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek. Kurs programı, 02 Mayıs ile 08 Haziran arasında Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, 10 Haziran ile 11 Temmuz arasında ise hafta içi her gün düzenlenecek. Dersler, Halk Eğitimi Merkezi ana binasında 14:00 - 16:50 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bilgisayar İşletmenliği Kursu, bilgisayar teknolojilerine ilgi duyan ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen bireylere yönelik bir eğitim programı sunuyor. Kurs, katılımcılara bilgisayar kullanımı, ofis programları, internet ve ağ teknolojileri gibi konularda temel bilgilerin yanı sıra, bilgisayar işletmenliği ve operatörlüğü konularında da detaylı bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlıyor.

Kursa katılmak isteyenler, kayıt için Halk Eğitim Merkezi'ne şahsen başvurabilecekleri gibi, aynı zamanda https://e-yaygin.meb.gov.tr/ adresinden de E-devlet girişi yaparak açık olan kurs programlarını görüp online kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Çocuklar Gençlik Parkında Atölyelere Katılıyor Çocuklar Gençlik Parkında Atölyelere Katılıyor

Haber: H. Murat Taner