Kırklareli Belediyesi, Afet İşleri Müdürlüğü koordinesinde 2024 yılında ilde meydana gelebilecek yangın ve doğal afetlere karşı hazırlık ve planlama toplantısı düzenledi. Toplantıya ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu

Toplantıda, olası doğal afetlerin etkilerine karşı alınacak önlemler, acil durum planları ve koordinasyon mekanizmaları ele alındı. Yetkililer, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaparak, afetlerle mücadelede birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

441064172 863355135831390 7210542106959432638 N

Kırklareli Belediyesi, doğal afetlere karşı toplumun farkındalığını artırmak, işbirliğini güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Afet İşleri Müdürlüğümüz tarafından; 2024 yılında ilimizde meydana gelebilecek yangın ve doğal afetlere karşı, ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin de katıldığı hazırlık ve planlama toplantısı yapıldı.

Kurum ve kuruluşlarımızla, sadece ülkemizde değil tüm dünyada hiç yaşanmamasını temenni ettiğimiz doğal afetlere karşı farkındalık, işbirliği ve dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay