Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, 14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm şehitleri saygı, minnet ve rahmetle andığını belirtti.

Altıntel mesajında, Mustafa Kemal Atatürk ve onun mücadele arkadaşları başta olmak üzere, vatanı için canlarını feda eden tüm şehitleri bir kez daha hatırlatarak, onların kahramanlıklarını ve fedakarlıklarını vurguladı. Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin teminatı olan şehitlerin, milletimizin gönlünde müstesna bir yer tuttuğunu ifade etti.

Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak

Başkan Altıntel, yayımladığı mesajda, ‘’Başta Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizler için vatan yapan, vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner