Bambu Baby Spa Çocuk Kafe, annelerin ve en değerli varlıkları olan çocukların bir arada keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunuyor. İşletme sahibi Sezen Akar, ramazan dönemine özel bir kampanya düzenlediklerini duyurdu. Bambu Baby Spa'da gerçekleştirilen kampanya kapsamında, bayrama kadar fiyatların sabitlendiği müjdesi verildi. Sezen Akar, annelerin ve çocuklarının rahatlıkla faydalanabileceği bir hizmet sunmak için fiyatları sabitlediklerini belirtti

Güneşli Günler İçin Toplar Vitrinde Güneşli Günler İçin Toplar Vitrinde

Ramazan kampanyası kapsamında sunulan hizmetlerden biri olan 1 saatlik oyun alanı için belirlenen fiyatın 70 TL olduğu açıklandı.

Sadece çocuklar için konforlu bir alan sağlamadıklarını dile getiren Akar, “Çocuklar enerjilerini atarken annelerin rahatlaması için uygun bir ortam yok. Anneler olarak sürekli çocukların arkasında koşturmak zorunda kalıyoruz. Annelerinin de dinlenebileceği bir konsept düşündük.  Baby spayla sınırlı kalmadık. Giriş katımızda emekleyen bebeklerimiz için güvenli oyun alanı ve kum havuzu bulunuyor. Bebeklerimiz oyun oynarken onlara eşlik eden oyun ablalarımız var. Annelerimizde bu sırada oyun alanın hemen yanında yer alan kafe bölümüzde kahvelerini rahat bir şekilde içebiliyor. Üst katımızda baby spa ve bebek masaj bölümümüz var. Arzu eden annelerimiz olursa bebeklerimiz masaj yaptırırken, annelere de masaj hizmetimiz var.  Kadınların rahat masaj yaptırabilecekleri bir salon yoktu. Mevcut salonlar kadın-erkek karışık, çoğu kadın rahat edemiyordu. Alt katımızda ise tamamen  ahşap malzemelerden oluşan çeşitli oyuncakların bulunduğu oyun alanımız var. Burada da oyun ablamız eşliğinde çocuklar oyun oynayabiliyor. Çocuklarını görmek isteyen annelerimiz, kafe bölümüzde bulunan ekrandan çocuklarını izleyebiliyor.” dedi. Bambu Baby Spa Çocuk Kafe, yenilikçi ve aile dostu bir hizmet anlayışıyla Kırklareli'deki ailelerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Haber: H. Murat Taner