Kırklareli’nde Park Yerleri Kovalarla “Rezerve” Ediliyor
Kırklareli’nde Park Yerleri Kovalarla “Rezerve” Ediliyor
İçeriği Görüntüle

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Şube Müdürü Tarık Evelek’i belediyede ağırladı. Ziyarette, Babaeski’nin imar planlamasından bilgi işlem sistemlerine kadar uzanan pek çok başlıkta görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Yayla, yapılan istişarelerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, ilçenin geleceğine yön verecek projelerin ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin masaya yatırıldığını ifade etti. Görüşmede, kentsel gelişim, dijital belediyecilik uygulamaları ve çevreye duyarlı planlamalar üzerinde de duruldu.

Fırat Yayla, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “İlçemizin gelişimine katkı sunacak görüş ve önerileriyle bizlere destek olan Sayın Müdürümüze, nazik ziyaretleri ve Babaeski’mize olan değerli katkıları için gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Yayla, bu tür temasların Babaeski’nin geleceği için önemli adımların habercisi olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi